0620534344
info@echtscheidennieuwestijl.nl
Deskundig, betrouwbaar en betaalbaar
Over Echtscheiden Nieuwestijl

Specialist in de begeleiding bij echtscheiding en hypotheken

Mijn werk als scheidingsbegeleider is eigenlijk een optelsom van een langjarige ervaring in de financiële dienstverlening (o.a. makelaardij, hypotheekadvies en -bemiddeling, pensioenpraktijk, lijfrentes, verzekeringen) en een heel scala aan levenservaringen.

Een optelsom dus, zo zou je mijn huidige werk als scheidingsbegeleider kunnen benoemen. Plus de behoefte om iets toe te voegen aan het leven van een  ander en die ander daarmee te helpen overeind te blijven in misschien wel de heftigste periode van zijn/haar leven.  

Vooral luisteren naar waar je tegenaan loopt bij het beëindigen van een bestaande relatie. Valt er nog iets te redden of is het besluit om uit elkaar te gaan al gevallen?

frieda-van-der-heyden
home-4_02-2

Betrokkenheid en denken in oplossingen; misschien wel het meest belangrijk!

Het meest boeiende werk dat ik ooit heb mogen doen

De denkbeeldige driehoek

Huisvesting

Relaties

Financiën

Werkzaam zijn in de denkbeeldige driehoek: RelatiesHuisvestingFinancien is het meest boeiende werk dat ik ooit heb mogen doen.

Rommelt het in één van de hoeken dan komen de andere hoeken onder druk te staan. Dan pas wordt voelbaar hoe sterk het lijntje is dat partners verbindt. Als het goed is komen mensen in crisis er samen sterker uit, maar helaas gaat het niet altijd zo. In dat geval is een helpende hand welkom.

Soms zorgen een paar drie-gesprekken ervoor dat partners elkaar (en zichzelf) een tweede kans gunnen. Iedereen blij, ik zeker ook.  Maar als het niet lukt, ja dan moet de puzzel van de scheiding gelegd worden. Niet iets voor doe-het-zelvers.  Ik ben gewend om te denken in oplossingen. 

Locatie voor afspraken

Sinds Corona werk ik zoveel mogelijk vanuit huis. Iedere week reis ik een paar dagen naar Raalte en omgeving waarbij ik ernaar streef om de reistijd voor clienten zo kort mogelijk te houden.

Afspraken zijn mogelijk in de regio Raalte, Zwolle, Deventer en Apeldoorn.